Meni
Vaša korpa

O NAMA

Naša firma je osnovana 1989. godine. Priču smo počeli kao mala zanatska radnja koja se vremenom širila, da bi danas bila registrovana kao proizvodno trgovinsko eksport-import preduzeće koje zapošljava 150 radnika. Politika kvaliteta STEFANO PRIMO d.o.o. je deo poslovne politike koja je usmerena na zadovoljenje zahteva naših kupaca.

Zahvaljujući pre svega visokom kvalitetu naših proizvoda, asortimanu i kontinuitetu u proizvodnji i distribuciji, ostvarujemo višedecenijski privredni rast u oblasti proizvodnje, prodaje i distribucije obuće

Pažljivim izborom materijala, dizajniranjem modela i, u smislu kvaliteta, strogo kontrolisanom izradom, obezbeđujemo našim kupcima finalni proizvod po najvišim evropskim standardima.

Naša vizija je da postanemo regionalni lider u branši. U tom smislu planiramo ciljeve, pratimo, analiziramo i preispitujemo ostvarene rezultate i politiku kvaliteta sistematskim, stručnim i analitičkim radom u okviru naše delatanosti.

Podižemo kvalitet naših proizvoda u težnji da potpuno zadovoljimo očekivanja naših kupaca. Svoje poslovanje baziramo na sposobnim, stručnim i kvalitetnim kadrovima koji, svojim delovanjem ostvaruju planirane rezultate i afirmišu vrednosti STEFANO PRIMO d.o.o.  

Težimo ka stalnom poboljšanju dostignutog nivoa kvaliteta proizvoda i složenog procesa organizacije proizvodnje, kao preocesa koji se nikada ne završava. Stvaramo i negujemo partnerske odnose sa našim kupcima.