Meni
Vaša korpa

REKLAMACIJE

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 034/335-860. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate našu korisničku podršku na broj 034/335-860 ili email adresu info@stefanoobuca.com. Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na broj 034/335-860 ili email adresu info@stefanoobuca.com

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

    • Broj Vašeg računa-otpremnice
    • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
    • Opis problema koji imate

    Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara za reklamacije ili pozivanjem broja telefona 034-335-860


    U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

    Zvaničan Pravilnik o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći ovde.

    U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi STEFANO-PRIMO DOO već trošak pada na teret kupca.

    NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije.